Free Directory, Your SEO Help Link Directory

Web Tasarım

Date Added: October 02, 2013 05:43:34 AM



BİZ KİMİZ?

1998 yılından beri internet sektörüyle iç içe çalışan , çeşitli alanlarda kendini geliştirmiş , bireysel başarılara imza atmış , grafiker , seo hizmetleri ve programcılardan oluşan 6 kişilik freelance bir ekibiz. Freelance olarak çalışan ekibimizle 2012 yılında ortak çalışma kararı vererek yelidesign’ı kurduk.

Tabiki , 1998 yılından beri internette çok şey değişti.Biz bu işte başladığımızda sektör devi altavista ve yahoo iken , şuan ortada muazzam bir dev olan google arama motoru devrede.Tabiki google ın bu müthiş algoritma ve arama kapasitesi , internet sektörünü de yeni bir yola soktu ve tekel haline getirdi.Bu sayede yeni bir sektör oluştu ve internetin önemini geliştirdi.

İnternetin artık her eve girmesiyle ortaya dev bir sektör çıktı.Tabiki yasalarında etkisiyle şirketlerin ve bireylerin ,bu sektöre karşı ilgisi arttı.İşte biz bu noktada devreye giriyoruz .Bu uçsuz bucaksız arenada size yol gösteriyor , sizin isteklerinizi web ortamına aktarıyoruz…

NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ?

  • Amaca en uygun sistemi size öneriyoruz.
  • Her amaca uygun bir çözüm , bizde mevcut.
  • İşinize yaramayacak hiç bir sistemi sizin önünüze sunmuyoruz.
  • Hedeflediğiniz kitle , sistem tasarlarken bizim ilk amacımız.
  • Karşılıklı iletişim ve ortak payda odaklı çalışma yapıyoruz.
  • Proje oluşturarak çalışmak , ilkemiz.
  • Projelendirme sayesinde sitesini yaptığımız firmanın işi takibini kolaylaştırıyoruz ve anlaşılır kılıyoruz.
  • Yenilikçi kadromuzla , güncel teknolojileri yakından takip ediyor ve kullanıyoruz.
  • İnternet, birçok kişinin bilmediği ,içinde kaybolması kolay  bir sektördür. Fiyat ve iş standardı olmadığından, bu sektörde her türlü fiyat ile karşılaşabilirsiniz. Size en sağlıklı bilgiyi veriyor ve istediğiniz iş için en uygun fiyatı veriyoruz.
  • Kişiye özel projelerde ,flowchart ve yazılım mimarisini ön planda tutuyoruz.Projenin flowchartını çizerek ,projeyi sınıflandırıyoruz .Bu sayede kodlama sırasında büyük bir sorunla karşılaşmıyoruz.

GEÇMİŞİMİZ

İnternetin doğumundan beri , takip eden ve geliştiren bir ekibe sahibiz.Basit .html sitelerle başladığımız noktadan , dinamik yönetilebilir tabanlı sistemlere giden bir serüvene sahip olduk.Daha sonra, E-ticaret sistemleri, API, ödeme sistemleri ve en son sektörün mobil sistemlere kaymasıyla iphone application tasarlamaya başladık. Sektörde başarıyla gelişmeye devam etmekteyiz …

Bu alanda bilgi ve birikimimiz ile sizlere en iyisini sunabilmek için çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Yelidesign.net en son gelişmeler ışığında, güveni ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir hizmet anlayışına sahiptir.

HEDEF VE HİZMETLERİMİZ

İstediğiniz alanda en uygun tasarım anlayışını size sunmak , en verimli sistemle size çalışmak , hedeflediğiniz kitleye göre en görsel yada kullanıcı yüzü en basit sistemler geliştirerek paranızın karşılığını birebir vermektir.Bu yolda ilerlerken sadece web sitesi yapmakla kalmıyoruz , sitenizi googleda üst sıralarak çıkararak , istediğiniz müşteri kitlesine daha kolay ulaşmanızı sağlıyoruz.Sitenizi cebinize entegre ederek akıllı telefonunuzdan anlık siparişlerinizi takip etmenizi sağlıyoruz , canlı destek modülüyle müşterilerinizi sitenizden kaçırmamanızı sağlıyoruz.

Kısacası amacımız  , sektöründe başarılı firmaları daha çok kitleye ulaştırmak için internet ve dijital dünyaya aktarmak , sizlere yol göstermek , fikirlerinizle cironuza ciro katmaktır.

Bir web sitesi hazırlamak, sadece tasarımı tamamlayıp internette yayınlamakla biten bir çalışma gibi sanılsa da tasarımın yanında teknik desteğe de ihtiyaç duyulmaktadır. Size bu konuda teknik destek ve görüş sağlıyoruz.

Amacımız , bilişim sektörünün tüm imkanlarını kullanarak , sizin isteklerinizi en yüksek noktaya iletmek , kolay modüllerle sistemi her yerden kontrol edilebilir hale getirmek , işinizi tek bir noktadan , bütün istatistik verilerinizle beraber size sunmak ve sektörde lider olmanızı sağlamaktır.

Hizmetlerimiz:

Yaptığımız işler:

-web tasarım

-hazır web site paketleri

-web dizayn

-php,asp.net

-Flash web tasarım

-html5 site tasarımı

-wordpress & joomla kurulumu

-e-ticaret 

-aktif ödeme sistemleri

-logo tasarımı

-yönetim panelli web tabanlı yazılım çözümleri

-photoshop işleri

-sosyal medya imleme

-facebook sayfa tasarımı

-iphone uygulama tasarımı

-andorid uygulama tasarımı

-mobil sayfa tasarımı

-dijital katalog tasarımı

-reklam tanıtım sayfaları

-google optimizasyonu

-seo hizmetleri

-domain tescili

-hosting

İletişim:  Mail&MSN : info@yelidesign.net - Telefon : 0850 302 74 42 - Adres: Ataköy/Bakırköy/İSTANBUL