Free Directory, Your SEO Help Link Directory

Legetøj til Drenge

Date Added: January 12, 2010 08:19:34 PMDe fleste  forældre og bedsteforældre til problemet: udvalget af legetøj til piger er enormt -  men til drenge skal der virkelig ledes længe, før den helt rigtige gave findes. CreaKids.dk har her samlet gode ideer.

Musiklegetøj
Den første guitar, trommer med drøn i, xylofoner der kan slås på, klaverer hvor skalaen kan udforskes. Ja det er rigtig godt med musiklegetøj til de små og helt store drenge.
Værktøj - Drenges første Gadgets
Hamre, save, skabe ting i træ er et hit! På ønskeliste værktøj til drenge  står der værktøjskasser, værktøjssæt og værktøjsbænke.

Tegne og Male ting med fart på
Nej der er rigtigt! At side helt stille og tegne prinsesser i større mængder interesserer de færreste drenge. Men til gengæld vil de gerne lære at tegne små nuttede monstre, dejlige ildsprudende drager og pirater med det rette udstyr (NB pigerne snupper ind imellem også en sej pirat når de er trætte af at tegne prinsesser).
Udforsk Verden

Legetøj Værktøj  - Eksperimenter med verden: konstruer bygninger, skibe og dyr. Undersøg små ting i mikroskop. Sæt drage op. Kig i kikkerten efter den!  Lær magiske tricks eller lad detektiven på mystisk vis finde den


Badelegetøj - Plaske med vand
Alle børn elsker skægt badelegetøj, der kan sprøjte vand på mors og fars næse.

Udklædning - Pirater for en dag
Udklædning med hele udstyret: træben, klap for øjet, sværd, piratskib, pirat flag og så er der sat sejl!

Her var lidt ideer. Find flere på >>>  http://www.creakids.dk/